Miliardarul de la cablu

Cine e Zoltan Teszari? Va spune ceva numele? Ziarul Financiar sustine ca e al doilea miliardar al Romaniei, dupa Ion Tiriac. Teszari este proprietarul RCS&RDS. Un tip extrem de discret, se pare ca nu exista nici macar o fotografie de-a lui care sa fi ajuns la presa. Scrie despre el in ZF Cristian Hostiuc, alias „Fini” pentru cunoscatori.

Anul trecut, Teszari avea, conform „Capital”, o avere de aproximativ 230 de milioane de dolari. A inceput de la …o toneta cu inghetata, in 1990, dar lovitura a dat-o cu serviciile de televiziune prin cablu.

Din putinele lucruri pe care le stim despre el, pare una dintre acele povesti miraculoase de succes. Mi-l imaginez pe viitorul miliardar tragand de maneta ca sa umple cornetele cu inghetata si, apoi, dand restul copiilor…Foarte tare 🙂

Anunțuri

7 gânduri despre “Miliardarul de la cablu

  1. Mie mi se pare un exemplu bun de urmat. In ciuda averii considerabile, nu iese la rampa (vezi Becali) si prefera sa-si vada de viata si afacerile sale. Indiferent de cum a inceput, faptul ca RCS&RDS a ajuns unde este acum sta marturie pentru abilitatea sa ca om de afaceri si determinarea sa ca om. Imi vine greu sa cred ca a reusit sa intre in telecom intr-un timp atat de scurt pornind doar de la o toneta de inghetata, insa daca intr-adevar asa stau lucrurile nu-mi ramane decat sa zic „Jos palaria!” si „Mult succes in continuare!”.

    Apreciază

  2. de acord. asta cred si eu. am citit in Business Magazin ca inca sta la bloc. dar astea sint detalii. daca ai ajuns asa sus cu putine compromisuri ori (foarte rar) fara asa ceva, atunci…zic ca si tine „Jos palaria”!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s