Valul „celor sfinte” in presa

Prima pagina a Evenimentului zilei de miercuri a fost plina de cele sfinte. Profilul Mitropolitolui Olteniei, articol de Sf. Maria, plus unul despre manastirea Curtea de Arges (la cele 7 minuni). Nu mi-am facut cruce, dat fiind ca oamenii Bisericii Ortodoxe Romane fac prima pagina in ultimele zile. Totusi, trei dintr-o lovitura? O fi fost ajuns oare Bichir, alias „Padre”, redactor-sef la EVZ? 🙂

Explicatia e ca media s-a intors mai multe spre cele sfinte odata cu moartea Patriarhului Teoctist si valul nu s-a terminat. Placerea nu e, insa, reciproca. „Unul dintre agentii cei mai puternici ai poluarii spirituale este televiziunea (…) „Televiziunea nu este rea dar este folosita rau, in aceasta democratie in care libertatea este prost inteleasa. Nu este liber cel care poate sa spuna tot ce vrea, este liber cel care spune ceea ce trebuie si ce este cuviincios”, a spus Mitropolitul Clujului, Albei si Maramuresului, IPS Bartolomeu Anania.

De fapt, ce trebuie spus?

Anunțuri

2 gânduri despre “Valul „celor sfinte” in presa

  1. Doamne-ajuta! 🙂
    Stii tu ce trebuie spus. Mai bine ne-ai spune si noua. Pe mine ma amuza atat de tare presa incat am sa ajung la spitalul 9. Nu intru in amanunte intme. Amandoi inca lucram in acest domeniu si cu ajutorul Lui Dumnezeu vom demonstra ca presa nu se face asa cum exista in Romania in proportie de 90%. Adica: o presa de kk. Astazi sunt nervos. Hai noroc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s