Mircea Badea in loc de Trump. Dezastru

Ieri, la OMV-ul din Baneasa. La un carnat sarbesc. Cand, pe cine vaz? Mircea Badea, teapan, cu ochelari de soare, arunca priviri in jur…Ca un adevarat star, „sa moara toti dusmanii”!

In fine, trece ziua, vine seara, ma pregatesc sa ma uit la showul lui Donald Trump, „The Apprentice”…Cand, de cine dau? Mircea Badea. Din nou! Se plangea ca nu stiu ce i-au facut italienii pe plaja, ca Milano e un oras de doi bani samd.

A fost a doua seara cand la Antena3, in loc de supershowul lui Trump (apropo, recomand cartea lui-„Cum sa devii bogat”, e de exceptie-parerea mea), dau de Badea, in toata splendoarea lui. Si, a doua seara consecutiv, cand da din gura despre vacanta lui in Italia.

Asta la o emisiune de revista presei. No comment…”Offfffff, viaaaatzaaaa meaaaaa”!

Anunțuri

4 gânduri despre “Mircea Badea in loc de Trump. Dezastru

  1. Mircea Badea e un tip destept, cu spirit de observatie, simt critic si in acelasi timp foarte amuzant. Chiar daca o mai ia si pe aratura din cand in cand, nu ramane revista presei neacoperita, e timp pentru toate.
    Atunci cand critici mult, ajungi sa fii atacat si in scurt timp devii defensiv, asta-i viata. Nici de moguli parca nu te iei cu atata inversunare si ironie!
    Hai sa privim ambele fete ale monedei, ok?

    Apreciază

  2. Le privim, le privim…Nu e niciun atac aici, doar ca dupa parerea mea Antena3 ar fi trebuit sa cumpere in continuare „The Apprentice”. La ora respectiva prefer show-ul lui Trump. E ceva constructiv, in timp ce Badea nu mi se pare asha…Are farmecul lui, ai dreptate, dar daca ar face doar o pastila de maximum cinci minute pe seara, cred ca efectul ar fi altul. Si doza conteaza 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s