Mediafax vs. Andronic&Ciutacu

Cristi Dimitriu, redactor-sef la Mediafax, ii ridiculizeaza pe Ciutacu si Andronic, intr-un „autodenunt” postat pe blogul agentiei de presa. Dimitriu isi apara omul care i-a adus stiri exclusive despre afacerea de coruptie „Remes”.

Asa incepe: „Acest post este un autodenunt pe care il fac in fata lui Dan “Diaconescu” Andronic si Victor “Lazarus” Ciutacu. Domnilor, aveti super-surse si ne-ati prins! Asta este! Recunosc si regret fapta! Dar dati-mi voie sa va povestesc cum a fost.”

Pe scurt: de joi incoace, Andronic pune pe blog informatii neatribuite despre cine si cum a avut acces la inregistrari. Ieri: „Revin cu câteva amănunte, pentru că văd că lucrurile s-au încins. Unul din ziariştii invitaţi la sediul „Freedom House” a fost Ovidiu Vanghele, de la Mediafax.”

Iar Antenele cauta si ele sursa. Inca din prima zi fusese aruncata pe post intrebarea daca inregistrarile au iesit de la Cotroceni… 

Dimitriu a fost nevoit sa le dea replica celor ale caror preocupari investigative din ultimele zile se leaga de jurnalistii care au avut acces la episodul „Caltabosul”. Un gest normal al redactorului-sef de la Mediafax, care respecta regula de a-si sustine oamenii si subiectul, intr-un razboi in care s-a jucat fara reguli.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s