EVZ: Tunurile lui Bogdan Chirieac, 24.000.000 de euro. Bani publici

chirieac.jpgUn articol foarte tare in Evenimentul zilei: jurnalistul Bogdan Chirieac, senior-editor la ziarul Gandul, face afaceri de zeci de milioane de euro cu statul, fara licitatie. Firma din care controleaza o parte a castigat contracte cu Serviciul de Telecomunicatii Speciale pentru a aduce echipamente Motorola, desi acestea puteau fi importate direct de STS.

 „24 de milioane de euro. Atat cantareste legatura dintre serviciul special de securitate al comunicatiilor guvernamentale si un jurnalist influent, sef la „crucisatorul” presei romanesti…”. Asa incepe o poveste adevarata, care are de toate: un ziarist-afacerist, un serviciu secret, cateva zeci de milioane de euro in joc, o mama scoasa la inaintare (in componenta SRL-ului), in final un tun pe bani publici. Dat tocmai de un „jurnalist”.

ACTUALIZAT. EVZ continua subiectul cu Chirieac, citand dintr-un editorial in care jurnalistul se razboia cu concurenta firmei sale. Inca un articol foarte bun semnat de Mihai Munteanu, completat de un interviu al lui Petrisor Obae cu Cristian Tudor Popescu, in care seful de la Gandul anunta ca viitorul lui Chirieac la ziar va fi discutat in trei, impreuna cu patronul Adrian Sarbu, la sfarsitul saptamanii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s