Chirieac, la mana mogulului Sarbu

sarbu.jpgDesi faptele sunt clare in cazul afacerilor cu statul ale lui Bogdan Chirieac, mare parte a media a ignorat subiectul. Azi, in a treia zi, EVZ il duce spre dezbatere: „In Franta, Chirieac nu ar fi considerat jurnalist”, iar Cotidianul publica un interviu cu Cristian Tudor Popescu: „Ati fi vrut sa fac pe NKVD-ul cu colegii mei?”.

In doua seri consecutive, Mircea Badea a ridicat povestea pe Antene, la „In Gura Presei”, (unde ieri a intervenit chiar si CTP), si merita aplauze pentru ca a promovat un subiect al „oficiosului”, indicand chiar si adresa unde poate fi citit articolul. Si mai e ceva de remarcat: primul articol din Evenimentul s-a regasit la rubrica Revista Presei de pe Mediafax, agentie din acelasi trust cu Gandul. Din new media, cazul Chirieac s-a regasit doar pe blogul lui Catalin Tolontan, pe cel al lui Andrei Badin si poate si pe altele.

Daca ne luam dupa CTP, maine ar urma o intalnire cu boss-ul Adrian Sarbu. Intr-o lume cu reguli, lui Chirieac ar trebui sa i se arate usa. Si-a mintit si publicul, atunci cand a scris un articol in Gandul impotriva firmei concurente (evident, nedeclarandu-si interesul). Si a mai si bagat mana in buzunarele contribuabilului, prin aceea ca firma sa a jucat rolul de intermediar (desi importurile Motorola se puteau face direct), ceea ce a marit pretul contractelor de stat. Dar cine zice ca regulile sunt facute pentru a fi respectate?

Anunțuri

2 gânduri despre “Chirieac, la mana mogulului Sarbu

  1. salut caline,corectura: la new media subiectul chireac a fost prezentat (pe) multe bloguri.inclusiv pe al meu. parerea mea: tipul ar fi trebuit instantaneu sa plece. in privat sau in ce vrea el. dar nu in presa. nu mai are ce sa caute. dar cu cnsas-ul ce se mai aude. succes!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s