Blog Iliescu

Iata o stire: Ion Iliescu si-a facut blog. Primul post este datat 10 noiembrie. Deocamdata, niciun comentariu. Ma astept, insa, la un val, atunci cand se va afla. Asta intrucat, estimez, comunitatea bloggerilor si a forumistilor nu are prea mare legatura cu votantii clasici ai lui Ion Iliescu. Dimpotriva. Ion Iliescu reprezinta „vechea Romanie”. Dar e de apreciat deschiderea fostului presedinte al Romaniei pentru „new media”. Ramane de vazut si cum o va folosi.

ACTUALIZAT. Iliescu da textele pe hartie „consilierilor” sai, care le posteaza apoi, zice Cotidianul, care titreaza: „Iliescu scrie cu pixul pe blog„.

Anunțuri

2 gânduri despre “Blog Iliescu

  1. pe mine m-au amuzat blogurile recomandate. ciutacu langa cel al lui nastase.
    si si mai funny e faptul ca acum un an de zile nea ilici se lauda ca, desi are computador acasa, doar doamna nina e internauta. iar pentru mailurile de la job exista consilieri priceputi in ale computerelor.

    Apreciază

  2. este o noua modalitate sa ne explice chestiuni de genul „mineriada a fost un act civic” si altele asemenea. Ca sa intelegem, nu?:) Dar, dincolo de asta, e uimitor cat de „actual” poate fi Iliescu cand este atat de „expirat”. Acum astept blogu’ lui Basescu…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s