De la lumea fantastica a lui Marquez la cea pragmatica a lui Friedman, trecand prin tehnici de negociere

Mai sunt cateva ore…nu, nu pana la inchiderea urnelor, ci pana la inchiderea Targului de carte Gaudeamus. Am fost ieri, era full de lume si de carti. M-au interesat multe, dar m-am oprit la trei titluri pe care le-am cumparat

Gabriel Garcia Marquez- „Vijelia”, Editura RAO. Primul roman al lui Marquez, in care creeaza miticul Macondo, consacrat in „Un veac de singuratate” (premiul Nobel in 1982). Apropo, „Un veac de singuratate” a fost reeditat in romana. Romanele lui Marquez au un stand separat la targ, in cadrul RAO.

Thomas L. Friedman- „Pamantul este plat”, Polirom. Aici e vorba despre globalizare, despre disparitia frontierelor comerciale si politice. Friedman crede ca „aplatizarea” a inceput la 9 noiembrie 1989, caderea Zidului Berlinului. Friedman e comentator la New York Times, are trei premii Pulitzer, iar articolele lui sunt publicate in Romania in Business Magazin.

Astrid Heepper, Michael Schmidt- „Tehnici de negociere”, ALL. E o carte de buzunar, din colectia „Pocket Business”. E genul „How-to”, nu iti ia mult timp sa o citesti si ofera niste retete foarte bune.

Anunțuri

Un gând despre “De la lumea fantastica a lui Marquez la cea pragmatica a lui Friedman, trecand prin tehnici de negociere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s