Adevarata poveste a bradului din Piata Unirii:PR, pumni si Co2

bradevz.jpgUriasul brad de Craciun din Piata Unirii (foto EVZ) a starnit pana acum pasiuni nebanuite. Sa o luam pe rand.  Mai intai, un reporter din TVR si-a batut seful, fiindca ii interzisese sa precizeze in stire numele companiei care a adus bradul (scandalul Zamfir-Gafta).

Apoi, dupa cum a preluat si Euronews (n-am vazut, dar am auzit), multimea s-a calcat efectiv in picioare la inaugurarea mega-pomului.

Trei la mana: ieri, publicatia de mediu Green Report relata ca bradul va produce 111 tone de CO2, in numai o luna, din consumul de energie.

Portughezii de la Millenium Bank, cei care l-au adus, spun ca e cel mai mare pom de Craciun din Europa. Date seci: 72 de metri inaltime, costuri de 700.000 de euro.

Am trecut aseara prin zona si am ramas uimit: vizavi de magazinul Unirii, unul langa altul, oameni fotografiind, care cu telefoanele, care cu aparate foto. Cred ca erau cateva zeci.

Asadar, gigantul a adus rezultate de notorietate: s-a vorbit despre el peste tot (de la TV pana la metoda „din gura in gura”) si a atras de la scandal pana la admiratie. Si e de abia inceputul: mai sunt mai bine de doua saptamani pana la Craciun.

Anunțuri

2 gânduri despre “Adevarata poveste a bradului din Piata Unirii:PR, pumni si Co2

  1. Dupa ce ca e o „sinistrosenie” , care arata ca o schela in timpul zilei, nici dupa 12 noaptea nu ne putem bucura de el ca este stins. Daca cei de la Millenium nu au bani ca sa plateasca propriul proiect, atunci de unde sa aiba bani pentru credite 🙂 (asta este o intrebare rautacioasa, dar e revolta mea impotriva celor care au avut ideea asta extraordinara- a monstrului de schela pe post de brad)

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s