Top 10: Filme noi si vechi de vazut in decembrie

american_gangster.jpgcharlie_talisman.jpgcold.jpgsweeneytoddmovieposter_000.jpgbabel.jpgchicago.jpg

Fiindca o sa intram in curand in vacanta (unii mai repede, altii mai tarziu), am dat ceva cautari pentru filmele lunii decembrie.

„American Gangster”, cu Denzel Washington si Russel Crowe, e in cinematografe in Romania. Regia: Ridley Scott. Povestea: un nas al mafiei de culoare din America aduce droguri din Vietnam, dar pe fir intra NYPD. Tot in decembrie la cinema: „Charlie Talisman” (comedie romantica, cu Jessica Alba), „Busola de aur” (aventuri, cu Nicole Kidman, Daniel Craig), „Mr. Magorium Wonder Emporium” (fantastic, Dustin Hoffman). Si mai e ceva de vazut neaparat: „Cold Waves”, documentarul-jurnal despre postul „Europa Libera”, regizat de Alexandru Solomon.

Apoi, premiere in State. Johnny Depp revine, dar nu cu „Piratii din Caraibe 4”, ci cu „Sweeney Todd„, jucand rolul unui diabolic barbier, criminal in serie. Premiera in State: 25 decembrie. In aceeasi zi, un film cu o superdistributie se lanseaza, tot in America: „The Bucket List” (Jack Nicholson, Morgan Freeman)-o poveste emotionanta despre doi batrani bolnavi de cancer. Si cu Nicholson ras in cap.

Sa revenim in Romania, unde ultramediatizatul „Prison Break” e deja in tipla cu Cotidianul, saptamana de saptamana. Mai e un film de vazut (pentru cei care n-au fost la cinema): „Babel”, superproductia lui Alejandro Gonzalez Innaritu, cu Brad Pitt-un puzzle transcontinental despre viata si moarte, dragoste si un pic de politica. Premiera la HBO: 16 decembrie.

Ca sa se faca zece, luati un film mai vechi: „musical”-ul Chicago, cu Richard Gere, Catherine Zeta-Jones si Renee Zellweger. Ar mai fi ceva de semnalat: in cateva zile, la 12 decembrie, NBC lanseaza in Romania „Movies 24”, post dedicat filmelor realizate special pentru televiziune.

Anunțuri

Un gând despre “Top 10: Filme noi si vechi de vazut in decembrie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s