„Matusa Tamara dauneaza grav imaginii imaculate a lui A.N.”

matusa_tamara__foto__b1tv__46.jpgAdrian Nastase se da prejudiciat de un articol din Cotidianul in care era prezentat drept „nepotul matusii Tamara”. El ameninta chiar cu procese, legandu-se de faptul ca nu a existat relatie de rudenie intre el si Tamara Cernasov.

Ei bine, nu Adrian Nastase era nepotul celebrei matusi, ci Dana Nastase. O fi vreo legatura intre Adrian si Dana Nastase? Hmm, sa ne gandim un pic…Domnilor ziaristi, sunati-va intai avocatii, fiindca s-ar putea sa primiti un drept la replica de la familia Nastase.

E o familie a carei lume pare guvernata in continuare de aceleasi reguli din perioada in care politicianul era „capo di tutti capi” pentru tot ce misca in Romania. Acele vremuri au trecut, Adrian Nastase nu mai e ce a fost. Cazul „Matusa Tamara” i-a fost fatal acestui personaj de trista amintire. Orice ar face sotii Nastase, oricate procese ar intenta, oricat s-ar da peste cap, povestea fabuloasa a batranicii care-chipurile-invartea paraii mai ceva ca amicu Bittner nu se va sterge.

Ea ramane scheletul scos din dulapul de colectie al domnului Adrian Nastase. Dintr-o venerabila doamna de moda veche, care juca din cand in cand carti cu prietenele si vorbea cu accent basarabean, Tamara Cernasov a ajuns cosmarul familiei, un vis urat. Si si-au facut-o cu mana lor.

ACTUALIZAT. Dana Nastase a aratat, la B1 TV, in premiera, imagini cu Tamara Cernasov.

Anunțuri

Un gând despre “„Matusa Tamara dauneaza grav imaginii imaculate a lui A.N.”

  1. Este cea mai buna dovada ca nastase nu invata din greselile trecutului…cand a pierdut si din cauza faptului ca era atat de arogant cu jurnalistii…uneori, bine zicea cine zicea: presa te ridica, presa te coboara.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s