Oferta pentru IMM: cate 25.000 de euro de la UE pentru Internet broadband

Un anunt interesant pentru IMM-urile care vor Internet broadband (banda larga, de mare viteza): pot accesa fonduri europene, suma maxima fiind 25.000 de euro. E o oferta postata pe http://www.clubafaceri.ro, semnata “Openconsulting”. Pe scurt:

Valoarea maxima a ratei de cofinantare este de 80% pentru IMM-uri, 95% pentru ONG-uri.Valoarea maxima a finantarii acordate: 80.000 RON (cca.25.000 EUR). Durata de depunere a propunerilor de proiecte este cuprinsa intre luna ianuarie 2008 si luna aprilie 2008.

ACTIVITATI ELIGIBILE: Conectarea la Internet prin conexiuni broadband (activitate obligatorie pentru toate proiectele);Achizitionarea unui calculator pentru fiecare punct de lucru si/sau echipamente si servicii conexe necesare pentru o retea de maximum 10 calculatoare corelate cu numarul angajatilor; Achizitionarea unui server si a soft-ului de operare necesar; Achizitionarea unei imprimante (A4/A3), unui scanner si a unei web-cam pentru video-conferinte pentru fiecare punct de lucru (max.10); Achizitionarea licentelor software necesare operarii calculatoarelor/laptop-urilor si pachetul office; Realizarea unui website, achizitionarea domeniului pentru acest website obligatoriu (daca aplicantul nu are inca);Achizitionarea si implementarea solutiei de semnatura electronica.

Fondurile structurale pentru TIC (Tehnologia Informatiei si Comunicatii) si Internet broadband totalizeaza 149 de milioane de euro pana in anul 2013.

 

Anunțuri

Un gând despre “Oferta pentru IMM: cate 25.000 de euro de la UE pentru Internet broadband

  1. Foarte tare, si ce mai astepti? Te asteptam cu vesti bune 🙂
    Mai interesant de stiut este cata birocratie trebuie sa infruntam ca sa ne lipim de fondurile astea. Ca idei avem toti, practica ne omoara.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s