Moguli.RO

Pentru amatori de asa ceva, anunt ca e disponibil http://www.moguli.ro. Mogul.ro pare-se ca a fost luat, insa nu si motanulfelix.ro. La fel ca in ultimul caz stau lucrurile si in ceea ce priveste familiabasescu.ro.La acest domeniu am putea gasi-nu-i asa- replicile presedintelui la „atacurile” adresate familiei sale. Are tot dreptul, insa ii va fi cam greu sa dea replica atunci cand fiica sa Elena va vorbi din nou despre „succesuri”. Mai e liber si mogulimedia.ro.

Traian Basescu a iesit la bataie azi in urma unui articol din Jurnalul National. Toata povestea-i veche, ca si animozitatea dintre tabere. Intr-o lume cat de cat cu scaun la cap, daca manipuleaza, trusturile ar trebui sanctionate de public, nu prin bula papaloprezidentiala sau mai stiu eu ce.

Filmul asta al razboiului dintre Palat si trusturi joaca de atat vreme-mi-aduc aminte numai de saracul Dindirica- incat eu m-am plictisit. M-am plictisit si de „baietii buni” ai lui Basescu, si de privirea lui de killer cu care anunta lucruri importante pentru natiune, m-am plictisit si de baietii lui Felix a caror singura preocupare e interpretarea ultimului stranutat prezidential, m-am saturat si de cel mai vanator ziarist de presedinti din Romania-sa vedem daca ghiceste cineva cine e el.

M-am saturat si de trecutul intunecat al lui vantu ori voiculescu-e deprimant intr-adevar sa-ti aduci aminte ce au fost ei, ce au facut candva si ce au ajuns- si incep sa ma satur si de elena basescu si ale dansei discursuri memorabile care s-ar potrivit perfect la Lavazza din Vitan Mall.

N-am apucat in schimb sa ma satur de Florin Calinescu si-la dracu-cineva sa ma lamureasca. Cu Calinescu ce a avut?Mi-a trecut pe la ureche doar ca face un fel de soap „Viata presedintelui”…Asta sa fie? Maine-poimaine o sa tune si fulgere impotriva caricaturilor…

PS. Uitasem ca traim inca intr-o Romanie securista. Cineva din tabara celui care a atacat azi in forta m-a sunat azi dimineata ca sa-mi spuna ca stie la cine am fost eu ieri la interviu (desi n-ar fi avut de ce sa stie) si ca, domn’e, lucrurile nu stau chiar asa cum mi-a zis mie intervievatul. I-am raspuns ca nu ma surprinde ca stie unde am fost eu ieri, dat fiind backround-ul lui (DIE-nota mea). Tema interviului era apolitica, insa aceasta lupta imbecila politizeaza totul. Aceste personaje de felul celui care a sunat-nu-i dau numele fiindca nu il am pe banda- sunt in jurul tuturor oamenilor-cheie din conflictul care a facut azi breaking news. Ei sunt Romania veche iar daca aceea noua se construieste cu ajutorul lor sa fiu al naibii daca poate sa iasa ceva bun.

Anunțuri

3 gânduri despre “Moguli.RO

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s