Tragicomedia „Elena Basescu-O repartitie pierduta”

Scena tragicomica aseara la Antena 3: megaanalistii consacrati ai postului se dadeau de trei ori peste cap in a proba ce nenorocit e Basescu. Dovada era cica aici. Banuiala: acea Elena Basescu din document era chiar fiica presedintelui. Festivalul s-a transformat in parastas mascat odata cu telefonul primarului Videanu, care, pe un ton politicos, a explicat ca nici vorba ca persoana care a primit casa de la primarul-pe atunci-Basescu sa fie fiica acestuia. Era doar o coincidenta de nume.

Povestea a fost „updatata” instant si in Jurnalul National-noroc ca s-a inventat online-ul. In studio, oamenii au incercat sa o dreaga, evocand insa in timpul emisiunii si alte vine ale lui Basescu. Un inamic traditional al acestuia, Ludovic Orban, si el parte a show-ului, a inceput sa balmajeasca ceva despre „un apropiat al presedintelui” care ar fi facut nushce afacere dubioasa prin portul Constanta.

A doua zi, Basescu a inmormantat definitiv povestea cu casa si nimeni nu se poate indoi de mutra triumfatoare a celui mai telespectator dintre presedintii nostri cand a vazut acel fiasco de la Antena 3.

In urma satisfactiei prezidentiale si a fetzelor pline de penibil din studio, raman si telespectatorii care probabil s-au distrat copios, dar si cei care au decis pe loc: de acum incolo „presa minte”. Ai avea de ce sa-i condamni?

ACTUALIZAT. Miercuri seara, citesc pe HotNews.ro,  „investigatorii” au continuat sa se faca de ras, spunand ca nu s-au referit in precedenta emisiune la fiica presedintelui, ci doar la „Elena Basescu”. Daca vreun telespectator s-a gandit vreun moment ca ei se vor scuza pentru ca au difuzat o informatie confuza, inseamna ca e dus cu capul.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s