Operatiunea de milioane „Bude pentru summitul NATO”, pe BBC News

Incet, dar sigur, povestea budelor de la summitul NATO a ajuns in presa internationala. Intai a scris Interesul Public, iar ieri Adevarul. Azi, BBC News face lead-ul despre summit aratand ca un oficial al Parlamentului roman, Mihai Unghianu, a declarat ca NATO s-a plans de numarul mic al WC-urilor din Casa Poporului.

Solutia inaltelor… fetze politico-militare ale Aliantei este inchirierea a 1000 de toalete ecologice, ceea ce ar insemna o buda la cinci participanti. Factura e ceva de speriat: echivalentul a 6000 de euro bucata pe saptamana. N-au socotit totalul, dar o fac eu: 6 milioane de euro! Sa zicem ca nu-s 7 zile, or fi 3-4, tot vin cateva milioane bune. Una peste alta, cineva vrea sa faca o afacere minunata la Budapest…aaaa…Bucarest, numai ca lobby-ul proprietarilor de WC-uri conectati la NATO se pare ca n-a inteles cum functioneaza lucrurile pe la Romanica, altfel ar fi apelat la niste interpusi din „industria” locala.

Sa mai spun ca stirea BBC e ilustrata nu cu Casa Poporului, ci cu Casa Scanteii, insa situatia nu e deloc de tot rahatul, fiindca patria noastra draga e din nou in stirile internationale, nu conteaza cum-important e ca-i acolo 🙂

Anunțuri

2 gânduri despre “Operatiunea de milioane „Bude pentru summitul NATO”, pe BBC News

  1. Consider ca gradul de abuz al guvernantilor asupra poporului de guvernat este invers proportional cu nivelul de inteligenta al acestuia. Daca te uiti putin prin Europa ai sa vezi ca nu ma insel.

    Apreciază

  2. asa o fi, dar de data asta presiunile le fac-zice presa-cei din NATO. Alesii nostri au refuzat sa dea euromilioane pentru WC-uri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s