Teleapocalipsa

„Haos in trafic”, scrie pe burtiera. Prezentatorul zice: s-a circulat totusi bine in Bucuresti. Un reporter, invitat la propriul post de stiri, adauga: S-a mers greu poate si fiindca e vineri, si asa se merge de obicei vinerea. Discutia se poarta sub palaria summitului NATO, care, pana una alta, furnizeaza stiri privind „traficul de cosmar” de cateva ori pe zi. Si inca n-a inceput.

Cuvinte grele ies din microfoanele reporterilor frenetici, de la „haos”, „nebunie” si „cosmar” pana la „incidente” si „soferi iritati la culme”, care „trec fara mila” peste semnale . Autoritatile fac „o ultima repetitie generala”, iar Capitala „pare sub asediul masinilor”. Un sofer satisface asteptarea reporterului si arunca de la volan un sincron cu „teroare” si „groaza”.

Pregatiti-va sufleteste pentru o teleapocalipsa. Sau inchideti televizorul.

Anunțuri

6 gânduri despre “Teleapocalipsa

  1. Circulatia e haotica in Bucuresti in special din cauza soferilor care blocheaza intersectiile. Isterici. Ca tot romanul care vrea sa fie el mai in fata, desi dracu stie la ce ii foloseste… Anul trecut de Craciun era aceeasi isterie in masa legata de trafic. Aoleu, cum ne mai facem noi cumparaturile de Craciun, de parca faceau provizii pana spre Pasti. Onor ministerul de interne a adus politisti din tara si s/a circulat OK, ca sa nu sufere nici bucuresteanu dornic de cumparaturi, nici hypermarketu plantat oricum in buricul targului. Oare Carrefour, Cora, etc. or fi trimis un cadou la Politia Rutiera ca a ajutat clientii sa ajunga fara probleme la magazin?

    Si la sommeu, ala cu francofonia, aceeasi poveste. Ce ne facem , ca ne inchid astia bulevardu. Si in prima zi de summit, ziceai ca e duminica de pasti. Eu propun sa avem in fiecare luna un sommeu francofon, un craciun si un summit NATO. Saptamanal. Ultima saptamana din luna zic sa fie Pastele.

    Apreciază

  2. Ieri, doi oameni care au traversat la volan orasul de la nord la sud mi-au spus ca au ajuns mult mai repede decat de obicei…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s