Mobilele, antenele si „exista interese”-le

Zice un specialist in neurochirurgie: „Telefoane mobile ar putea cauza moartea mult mai multor oameni decat fumatul”

Zic autoritatile romane: „Emisiile antenelor GSM din Bucuresti, sub nivelul recomandat la nivel european”

Zice Adrian Dita, manager la Vodafone, raspunzand unei intrebari la Olimpiadele Comunicarii: „Exista ceva in spatele acestei campanii, firmele de telefonie mobila dau publicitate mare (…) Exista interese in spatele campaniilor, din partea celor care au inventat dispozitive care atenueaza aceste efecte”.

Astept cu nerabdare urmatorul studiu referitor la contrastudiul la contrastudiul anterior, precum si alte acuzatii si contraacuzatii din seria „exista interese”…

Anunțuri

2 gânduri despre “Mobilele, antenele si „exista interese”-le

 1. in anu’ de gratie 1996 lucram, yours truly, la departamentu’ de programare al jointului romano-sarb Bel Pagette. in departamentul nostru erau si emitatoarele de paging – ca la vreo 2000 de wati putere. desi antena era la vreo 5 etaje mai sus (locatie: internatul facultatii de teologie), dupa 8 ore de munca plecam toti acasa cu greata, ameteala si dureri de cap. zilnic.
  in plus, toti cei care lucram acolo ne’am pierdut parul in ritm accelerat.
  radiatia electromagnetica ramane radiatie electromagnetica, orice i’ai face – fie ca sunt 161 MHz, fie 900 sau 1800. asa ca vin si intreb si eu, ca prostu’ – ce dispozitive care atenueaza aceste efecte???
  poti sa atenuezi radiatia in doua feluri: ecranezi sursa ei, cu PLUMB de preferat, sau scoti aparatul din priza. ma’ntreb ce calificare are domnu’ Dita. marketing? economie? ca stiu cativa ingineri la Voda, insa nici unul n’a urcat prea sus – sunt prea buni pe ce fac, asa ca sunt tinuti la partea practica.
  deci… dispozitive? serios. vreau si eu vreo 10. daca nu’s facute in Turcia si se poarta la gat, sub forma de „Evil Eye”.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s