No news cu Elena Basescu

„Elena Basescu a gafat din nou”. Apoi, sincronul ori citatul cu gafa. Stirea se incheie cu alte ispravi trecute ale mezinei prezidentiale, cum ar fi celebrul „succesuri”. Asa a fost si luni, cand Elena a spus ca Emil Boc „editeaza perfect cateva fraze”. Adica? Cum? Nici nu mai conteaza.

E clar, am inteles cu totii ca mai are de lucru cu exprimarea. Numai ca difuzarea la nesfarsit a stirilor despre poticnelile aspirantei la marea politica a ajuns un fel de sport si pana la urma „no news” in termeni media. E distractiv, e infotaintment, e orice altceva decat o informatie relevanta-nu ca ar trebui sa fim rigizi, dar pana cand?!

Pana cand Elena Basescu va avea discursuri coerente va mai curge multa apa pe Dambovita. Pana cand publicul sa vada cat poate ea in politica…asta deja s-a intamplat. Doar cate un insert la „Cronica Carcotasilor”, si ar fi media potrivita pentru mesajele politice haioase ale Elenei.

Anunțuri

3 gânduri despre “No news cu Elena Basescu

  1. Nu sunt de vina ziaristii.
    In conditiile in care E.B. nu lasa timp sa se uite gafele anterioare si risca altele noi atunci vina ii apartine in intregime, chiar daca ultimil text nu i-a apartinut. Ori cineva isi bate joc de ea ori nu are cine sa o sfatuiasca de bine.
    E.B. ar face bine – daca tine cu tot dinadinsul sa faca (si)o cariera politica – sa stea mai in umbra, sa lucreze temeinic atat la cultura generala ( prin lecturi masive!!!)cat si in zona de organizare politica.
    Daca va persista in eroarile de pana acum nu va avea nicio sansa.Ba, mai mult, il va trage si pe taica-su in jos!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s