Megaproiect foto „Minunile salbatice ale Europei”

Zilele acestea 55 dintre cei mai buni fotografi europeni de natura si-au pus teleobiectivele pe umar si au luat-o la picior prin Europa, sub umbrela „Wild Wonders of Europe”. Ei vor capta imagini cu locuri speciale si animale in 90 de puncte din 44 de tari europene. Romania e trecuta pe lista cu Delta Dunarii, Piatra Craiului si Cheile Bicazului.

La sfarsitul campaniei organizatorii-Wild Wonders of Europe, un ONG cu sediul in Marea Britanie- vor strange 12 mii de fotografii. Dupa selectie, ele vor fi prezentate in presa, expozitii, website-uri si bloguri, calendare si serii de carti.

Proiectul costa 3,8 milioane euro (fonduri europene), plus costul expozitiei care se va muta din tara in tara, in toata Europa. Parteneri: National Geographic Magazine, Epson, Nikon, SanDisk, WWF plus alte companii, fundatii si organizatii.

Anunțuri

3 gânduri despre “Megaproiect foto „Minunile salbatice ale Europei”

  1. cred ca si una si alta.inteleg ca vor sa arate ca si europa are salbaticie, lucruri de vazut…asta, ma gandesc eu, fiindca parera generala e ca salbaticie gasesti numai in africa sa zicem

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s