Publicitatea dezbracata (de „p”) sare gardul la meci

Vine vara, vine fotbalul, adica Euro 2008. Baietii ca baietii-se pregatesc la greu cu tricouri galbene si pofta de bere, dar ce o sa faca fetele? Fetele deocamdata intrerup meciurile, asa cum se vede in clipuletul de la un meci de fotbal de pe TVR2, postat pe HotNews. Multi au muscat si au crezut ca avem de-a face cu iubita unui fotbalist care murea de dorul unui anume Dani, aflat in acel moment pe teren.

Nu toti au gustat povestea unui amor microbistic si au descoperit pe spatele bannerului adresa unui site, un site de fete despre fotbal. Confirmarea a venit de la un blogger care a fost la meciul respectiv, iar istoria lui o gasiti aici. Site-ul pare al nimanui ori poate al fetelor parasite pentru Zeul Fotbal.

De fapt, mingea e in terenul agentiei de publicitate Grafitti BBDO, pe numele careia, zic surse anonime cu acces la acronime de genul ReNeCe, e inregistrat domeniul. Si-am incalecat pe-o sha si v-am spus o povestioara despre cum sa intri pe teveu fara sa scoti un sfant din buzunar si cu un buget atat cat sa treci strada. Ori sa sari gardul pe teren in costum de baie.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s