Taximetristul care nu crede in Mutu

Sursa foto: Hotnews.ro

Adrian Mutu e sclipitor. Un fotbalist care poate marca la vinclu. El poate insira trei-patru fundasi inscriind dupa ce fenteaza si portarul. Mutu poate face multe. Dar oare poate trage echipa dupa el? E un adevarat lider? „Nu, domn’e, nu e. N-are caracter si e umflat de presa. Iar echipa de azi nu-i ca aia din vremurile lui Hagi”. Asa mi-a spus azi un taximetrist. Chibit. Ca si mine. I-am dat intai dreptate. Asa stau lucrurile la prima vedere. Am platit, am luat bonul si m-am dus la treaba mea.

E o unda de dezamagire dupa meciul cu Franta. Mutu nu s-a vazut, iar multi au pus asta si pe seama unei pierderi: i-a murit bunica. Dar altii si-au adus aminte de pacatele lui. Cine poate uita de afacerea „Cocaina”? Mai ales ca zilele astea cei de la Chelsea si-au adus aminte si-i cer fotbalistului roman multi bani… Si mai sunt si altele.

Ceea ce n-am apucat sa-i spun taximetristului e ca Mutu si echipa de azi au inca timp sa schimbe prima lui impresie. Daca „ce nu te omoara te intareste” atunci Mutu are sa treaca peste pacatele tineretii si sa iasa mai puternic. Iar echipa, echipa poate ca nu va prinde un Euro ca Mondialele din America anului 1994-dar taximetristul meu n-ar trebui sa uite ca inainte de campionatul senzational din State al echipei dirijate de Hagi a mai fost unul, mai slab-e vorba de Italia 90.

Asta i-as fi spus taximetristului daca nu se termina cursa. Fiindca, desi sunt la randul meu tentat sa cred ca Mutu n-are stofa de lider si ca tricolorii de azi n-au ajuns din urma „generatia de aur”, imi doresc sa ne inselam amandoi. Iar Mutu si nationala sa dea lovitura zilele astea, la europene.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s