De la Mazare, fara numar!

Saizeci si opt la suta. Cu atat a castigat Radu Mazare alegerile la Constanta si e pe cale sa devina un fel de „tatuc”. Multi constanteni spun ca „are grija de oras” si de ei, dar cel mai bine stiu asta amicii si partenerii lui.

Conform Monitorului Oficial, Primaria Constanta a primit o singura oferta pentru „achizitia serviciului de publicitate media in presa scrisa”. Primaria lui Radu Mazare a atribuit contractul cu putin timp inainte de alegerile locale companiei Telegraf Advertising, care patroneaza si ziarul Telegraf. Bob cu bob, se fac peste 1 milion de euro-mai exact 3.697.479 RON fara TVA pe patru ani.

Mazare a fost pe vremuri redactor-sef la Telegraf, patronat acum de partenerul sau de cursa lunga Sorin Strutinski. Mai mult, cei doi- a scris presa- sunt asociati in sase (6) firme.

Astfel de combinatii nu mai mira pe nimeni, cu atat mai putin pe constanteni. Inchid ochii, iar cand ii deschid se uita numai la jumatatea plina a paharului-orasul este, spun ei, bine administrat. Cealalta jumatate a ajuns un detaliu:sa fie cinci sau sase zerouri?

Anunțuri

2 gânduri despre “De la Mazare, fara numar!

 1. L-am intrebat pe un batrinel cu putin timp in urma :
  – Tataie , da de ce votezi cu Mazare ?
  -Pai , pentru ca facut orasul frumos . A mai furat el , pe ici , pe colo , dar ai vazut cite parcuri pentru copii a facut ? Si a mai dat si citeceva de-ale gurii la oameni .
  Cind a candidat pentru prima oara la primaria Constantei in 2000 , stiti care a fost sloganul lui Mazare ? „Daca vreti sa aveti ce minca , votati Mazare !”
  Cu potol si cu parcuri poti ajunge primar ! Ce mai conteaza ca furi ?!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s