Agentul publicitar gri-petrol

Se spune ca ziarul traieste o zi si la fel se poate zice si despre stirea asta. E despre un BMW 520 primit in folosinta de ministrul Mediului Attila Korodi, care spune ca e o masina ecologica. Cu 5,1 litri consum si emisii de 136 de grame, masina nu e insa nici macar cea mai „eco” din gama BMW-iar cine nu ma crede poate sa dea un search dupa „BMW 520” si „ecologic” si sa intre pe linkul al treilea. Nu e nici hibrid (benzina  plus motor electric) si nici pe biocombustibil.

Informatia a fost preluata pana acum pe 14 site-uri, de la EVZ pana la Libertatea, Click, Femina, 9AM, Ziare.com samd, iar unele au pus la indoiala ca masina ar fi atat de ecologica pe cat e prezentata. Atributul de „verde”, „eco” e in mare voga si se da in ultimul timp multor produse-iar febra a cuprins si Romania. Dat fiind ca prea putini se pricep sau au timp sa verifice, ramine de multe ori prima impresie, tot asa cum degeaba retractezi o stire fiindca informatia initiala a ramas in mintea majoritatii cititorilor.

Privind in urma, putem spune ca ministrul Mediului a trecut prin toate fazele: de la agent „verde”-a primit in ultimii ani o masina-hibrid si una pe biocombustibili- pana la ultima, BMW-ul 520.

Anunțuri

Un gând despre “Agentul publicitar gri-petrol

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s