Fara limite, non-jurnalism si milioane de euro

Petrisor Obae scrie azi in EVZ o poveste „altfel” despre telenovela Elodia. Cu totii stiam de ce face Dan Diaconescu asta, dar nu stiam pe cat. Raspunsul e in articol: peste 2 milioane de euro incasari din publicitate, de la debutul „serialului” si pana acum. Incasari uriase pentru postul tabloid de apartament.

Pe scurt, avem de-a face cu disparitia unei avocate, Elodia Ghinescu, in jurul careia OTV a tesut o intreaga poveste politista in care apar tot felul de ciudati care n-au neaparat legatura cu cazul, dar se potrivesc unei anume asteptari a publicului lui Diaconescu. Audienta care, desi nu ne place, publicitarilor le place dintr-un motiv foarte simplu: consuma cam aceleasi lucruri ca si telespectatorii celorlalte posturi.

Pe langa „misterul” milioanelor facute de Diaconescu din cazul Elodia, Obae mai vine cu o informatie pe care Diaconescu nu o neaga:accesul politicienilor pe posturile otv-istului-sef a costat 10 mii de euro pe ora in campania electorala.

Una peste alta, unul dintre putinele articole despre Elodia care spune povestea tabloidului-„fara limite”, non-jurnalism si milioane de euro.

Anunțuri

Un gând despre “Fara limite, non-jurnalism si milioane de euro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s