Weekend Report: Wireless in parcuri, umor cu premeditare, dosare X, Madonna cu rromii si Ziua nationala topless

WIRELESS IN TREI PARCURI. Internetul wireless functioneaza, de vineri, gratuit, in intervalul 10.00 – 20.00, in trei parcuri din Capitala. Astfel bucurestenii pot naviga pe web in zona Expo Flora si zona Gradina Japoneza din Parcul Herastrau, in zona La Cetate din parcul Cismigiu, si la intrarea principala si in zona de langa Liceul Sincai, in Parcul Tineretului, scrie HotNews.ro.

„UMOR CU PREMEDITARE”. Asa se numeste antologia scoasa de Cotidianul si Editura Univers. ” Atins de sarcasm, îndulcit cu înţelegere, acrit cu cinism sau pur şi simplu slobozit involuntar, umorul acumulat în această antologie a ieşit din reacţia scriitorilor la nenumăratele soiuri de încruntaţi. Aşa se face că jerbele ilariante lansate de clasicii cu poftă de glumă au fost replici suple, dar cum nu se poate mai rezistente, la varii blocaje în locurile comune, în care mediocritatea s-a pripăşit dintotdeauna.”

MULDER SI SCULLY REVIN. „Dosarele X: Vreau sa cred” ruleaza de vineri la Hollywood Multiplex. „Filmul inspirat din serialul cu acelasi nume urmareste aventurile agentilor FBI Mulder si Scully, care investigheaza cazuri paranormale cu extraterestri, rapiri si disparitii stranii. In timp ce Mulder cauta neobosit raspunsurile care ii vor aduce adevarul, Scully ramane fidela scopurilor partenerului sau. In plus, relatia complicata dintre cei doi ia o intorsatura neasteptata…”, conform site-ului cinematografului.

MADONNA SE DA PE GITANES. Madonna va cânta alături de trei muzicieni ţigani din România, în cadrul turneului mondial „Sticky & Sweet“, care începe mâine, la Cardiff, în Ţara Galilor, potrivit site-ului oficial al artistei, citat de Evenimentul zilei.

ZIUA NATIONALA TOPLESS. Americanii trag tare sa mai introduca o „sarbatoare”. Site-ul Gotopless.org susţine că sambata este Ziua Naţională Topless în toată America, în încercarea de a pleda pentru egalitatea femeilor cu bărbaţii, susţinând că, din moment ce bărbaţii pot sta la bustul gol în public, acelaşi lucru este valabil şi pentru femei, zice Realitatea TV.

Anunțuri

2 gânduri despre “Weekend Report: Wireless in parcuri, umor cu premeditare, dosare X, Madonna cu rromii si Ziua nationala topless

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s