Site de „baieti destepti”

Asa arata site-ul unei companii care s-a situat anul trecut pe locul doi la comertul cu energie-deci printre „baietii destepti” cum li se mai zice acestor firme. E vorba de traderul Petprod, iar pe pagina principala am gasit acest tablou de Rubens:

Prin site, pe langa alte tablouri, citate din Einstein, Zola si altii. Iar alaturi, analize ale pietei de energie. Recunosc ca m-a lasat masca, asa ca m-am hotarat sa scriu acest post, care, desigur, nu e unul platit. Daca Energy Holding sau Grivco ar fi pus cate un Goya si un Picasso printre grafice cu megawati, ar fi fost si ei aici 🙂

COMENTEAZA: CREZI CA ASEMENEA INSERTURI NECONVENTIONALE INTR-UN SITE DE BUSINESS/COMPANIE POT FI EFICIENTE SAU PUNCTEAZA DOAR LA IMPRESIA ARTISTICA?


Anunțuri

6 gânduri despre “Site de „baieti destepti”

 1. Da, furnizarea energiei e intr-adevar o „capodopera”. Asta pentru ca, dupa cum mi-a povestit cineva din domeniu, totul se face „din pix”-nu sunt cheltuieli de productie etc, ci esti doar o veriga bine infipta in sistem.

  Apreciază

 2. da, e o surpriza sa intalnesti arta si vorbe de duh pe un site al unei companii de energie. cred ca inserturile neconventionale pe care le au sunt chestii care „dau bine” ca PR pentru un anume public, dar in lumea lor- a dealerilor de energie- pot parea excentrice.

  Apreciază

 3. eu zic ca se dau interesanti. cred ca daca ii intrebi nici nu stiu cine a pictat tablourile sau cum se cheama. pe mine una nu m-ar impresiona.

  Apreciază

 4. Imi dau si eu cu parerea, desi am fost cel care a intrebat.Cred ca in cazul asta totul a pornit de la pasiunea patronului firmei, ma indoiesc ca e o strategie. La alte site-uri, e altceva. de ex. un amic mi-a povestit ca un site de bursa, nu mai stiu de unde, avea in dreapta fete care se dezbracau. asta asa, ca sa vedeti cum se pot combina diverse chestii aparent incompatibile.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s