Decalogul sefului incompetent

E indecis, nu e direct si sincer cu subalternii, despica mereu firul in patru, prefera sa angajeze oameni fara experienta. Lista continua pana la zece caracteristici, pe care cei de la Fastcompany, citati de Hotnews.ro aici, le-au pus cap la cap desenand portretului sefului sau viitorului sef incompetent.

Am intalnit multe dintre cele zece „pacate” de mai sus, iar la unii le-am intalnit chiar pe toate. Paradoxal, e vorba despre oameni care au sau au avut pe mana bugete de sute de mii, chiar de milioane de euro. Un lucru care lipseste sefului incompetent, zic eu, e faptul ca nu isi da seama de asta-altfel ar corecta ce poate fi corectat in stilul lui de management.

COMENTEAZA: PANA ACUM AI INTALNIT MAI MULTI SEFI COMPETENTI ORI MAI MULTI SEFI INCOMPETENTI?

Anunțuri

4 gânduri despre “Decalogul sefului incompetent

  1. Am intalnit si de un fel si de celalalt. o sa vorbesc acum doar despre cei competenti: sunt oameni care pun pasiune in ceea ce fac, care cred in ceea ce fac si care refuza atitudinile functionaresti. si care iti inspira incredere.

    Apreciază

  2. Comentez pntru ca iar n-am ce face 🙂 . Am intalnit mai multi imebecili, of course. Prostii sunt cei care voteaza in turma gresit si tot dintre ei se ridica incompetentii care sunt iluminati brusc de o tampenie: „Voi fi sef pe vecie!”. De aia se comporta ca niste cretini. Sunt cam rau, dar asa sunt eu cu dobitocii. Pacat ca-n presa sunt multi, tare multi din astia.

    Apreciază

  3. Si crezi ca in alta parte nu sunt? in afara presei adica…Ohooooo! Si totusi, in presa ori in afara ei, si pe prosti ii tine cineva acolo, nu? Poate ca-i bun un sef prost la casa omului, desi daca as fi cel care-l plateste n-as gandi asa. Insa pana la cel care plateste e o intreaga piramida a prostilor…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s