Revista presei: Ce se mai misca prin imobiliare

EVZ. Magnatul Puiu Popoviciu a blocat un proiect imobiliar din nordul Capitalei. O firma controlata de el, care detine teren in zona, a pus o bariera pe drumul de acces catre terenul unde compania GTC urma sa construiasca apartamente, astfel ca, desi multi le-au platit, de doi ani constructia e blocata. Israelienii de la GTC au inceput sa dea banii inapoi cumparatorilor.

GANDUL. Intarzierile mari ori pur si simplu anularea unor proiecte imobiliare inainte de saparea fundatiei ar putea fi o ocazie pentru un investitor abil si care are bani la indemana. Asta intrucat intrarea unui proiect nefinalizat in faliment il duce pe dezvoltator la mana bancii, finantator in majoritatea cazurilor. Prin intermediul acestora sau al lichidatorilor, proiectele pot fi preluate de investitori cu fonduri proprii si acces la finantare, care le pot finaliza si pot face astfel profit.

ADEVARUL. Romanii au cumparat in Bulgaria, pe litoral, apartamente de vacanta de 3,7 milioane de euro, in primele opt luni ale acestui an. Asta inseamna o crestere de 348 la suta fata de anul trecut. Cele mai multe achizitii au fost facute in Nisipurile de Aur, Balcic si Sunny Beach. Preturile la apartamentele noi de lux sunt de trei-patru ori mai mici decat cele din Mamaia.

COTIDIANUL. Zece parlamentari detin locuinte in lumea larga, de la Paris si zona Alpilor pana la Washington si New York. Printre ei, Miron Mitrea, care are o casa de vacanta in Austria, cumparata cu 450 de mii de euro, dar si pedelistul Cristian Boureanu- care are un apartament in Manhattan, cumparat cu aproape 1 milion de dolari.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s