Petrisor Obae revine cu Pagina de Media

Petrisor Obae, proaspat plecat de la Evenimentul zilei, si-a facut propria Pagina de Media. Cunoscatorii stiu ca pe la inceputul anului, Obae era editorul unei pagini de media foarte apreciate in EVZ si in piata, insa aceasta s-a desfiintat, fara prea multe explicatii. Ea se reinfiinteaza astazi pe propriul site a lui Petrisor, unul dintre cei mai tari jurnalisti de media.

„De ce un site de media? Pentru că televiziunea, radioul, presa şi publicitatea ne fascinează, ca de altfel tot ce înseamnă comunicare. Pentru că înainte de a citi ziarele, dimineaţa, la birou, deschidem calculatorul. Pentru că acum, cu grupuri de presă bine polarizate, e din ce în ce mai greu să acoperi un astfel de domeniu într-un mediu „tradiţional”, din cauza „intereselor”. Pentru că am simţit nevoia de a strânge într-un sigur loc cât mai multe informaţii din sfera comunicării.

Site-ul îşi propune să fie o sursă de informare, dar şi un loc de dezbatere a fenomenului media, a publicităţii, a comunicării în general. Pentru cei care lucrează în „industrie”, pentru ziariştii care scriu despre ea, dar şi pentru cei interesaţi de fenomen în general.”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s