Guvernul cumpara de 10 mii de euro DVD-uri cu filmul „Cocosul decapitat”

Guvernul a cumparat DVD-uri cu filme de vreo 10.000 de euro. De fapt, e vorba de un singur film-„Cocosul decapitat”, de Radu Gabrea. Contractul prin care se cumpara DVD-uri cu filmul in valoare totala de 36 de mii de lei a fost semnat de Secretariatul General al Guvernului si de vanzator in iulie si publicat acum in buletinul de achizitii publice.

Vanzatorul e firma SC Total TV SRL, care se ocupa de productie si distributie de filme. Filmul a intrat in cinematografe la sfarsitul lui martie si nu se stie cand a iesit. Aici sunt cateva lucruri de la lansarea din primavara.

In anunt nu scrie despre cate DVD-uri e vorba-de unde am fi dedus „scorul”, dar preturile pe piata „libera” pot fi de 1 euro bucata sau mai mult. Nu se stie nici la ce „protocol” vor fi facute cadou filmele, dar se poate rezolva.

Din Gandul: Saşii români nu sunt suficient cunoscuţi peste hotare. Iar cea mai bună modalitate de a le face reclamă este „Cocoşul decapitat” – poveste a unui tânăr sas din Transilvania ce are de înfruntat toate ororile Războiului Mondial. Decizia aparţine Guvernului, care a cumpărat deja, prin intermediul Secretariatului General, 720 de DVD-uri cu această coproducţie româno-germano-maghiaro-austriacă.

Anunțuri

Un gând despre “Guvernul cumpara de 10 mii de euro DVD-uri cu filmul „Cocosul decapitat”

 1. Stimate Domn, Doamna,
  as dori sa vad si eu acest film si nu stiu exact unde poate fi cumparat/vazut. Sunt in Statele Unite si nu am acces la filme romanesti, un mare deficit cultural pentru mine.
  Va multumesc pentru timpul d-voastra.

  Cu respect,
  Carmen Gherasim, Ph.D.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s