Un interviu cu mine in ziarul meu, un sincron cu mine la televiziunea mea

Jurnalul National publica un interviu acordat de redactorul sef al ziarului, Marius Tuca, revistei conduse de Floriana Jucan, Q Magazine. Adevarul nu publica un interviu acordat ziarului online Wall Street de directorul general Adevarul Holding, Razvan Corneteanu. (Corneteanu spune, printre altele, ca are acum in trust 250 de oameni plecati de la fostul lui loc de munca, Ringier.)

Am mai vazut acum cateva saptamani un interviu acordat de unul dintre fratii Negoita (cei cu imobiliarele) propriului ziar, Ring (cotidian gratuit). Ce-i drept, Adrian Sarbu nu prea face declaratii ziaristilor din trustul sau- cred ca singura aparitie TV a fost la un show al lui Florin Calinescu. Nici pe Patriciu nu l-am vazut intervievat de Adevarul.

Vantu a aparut in schimb la Realitatea TV-imi vine in minte acum un duplex facut de la Viena. Iar declaratiile lui Dan Voiculescu si ale altora din PC sunt gazduite, logic, mai ales de media din propriul trust.

Cam atat la capitolul „autopromo” pe ziua de azi. Si totusi, cum o fi sa-ti intervievezi patronul? Iata o intrebare incomoda, la fel de incomoda ca situatia in care te apuci sa-i pui intrebari incomode, asa cum scrie in fisa postului.

Anunțuri

3 gânduri despre “Un interviu cu mine in ziarul meu, un sincron cu mine la televiziunea mea

  1. Pai si Voiculescu? el e nelipsit din stirile noastre. El apare mereu pe sticla si cred ca se autopromoveaza cel mai mult. El e un guru in ale „sindroanelor in propria televiziune”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s