Zeitgeist la oteveu, cu Prigoana parerolog

Luni, 11 seara. Prigoana e in direct la oteveu unde comenteaza, tineti-va bine, filmul Zeitgeist. Dovada a interesului senzational starnit in randul publicului intotdeauna avid de senzational al lui Dan Diaconescu, site-ul oficial Zeitgeist a picat. Insa si-a revenit rapid intrucat pe el nu exista traducere in limba romana.

Urmand acelasi scenariu, ne-am putea astepta ca Slacker Uprising, ultimul film al lui Michael Moore, sa fie comentat in direct de Gigi Becali, iar Marean Vanghelie sa conspire impreuna cu Diaconescu in studio odata cu difuzarea unui film mai vechi, dar inca de actualitate-Fahrenheit 9/11.

Ramaneti cu ochii pe Dan Conspirationescu, ca nici nu stiti ce pierdeti…

Anunțuri

2 gânduri despre “Zeitgeist la oteveu, cu Prigoana parerolog

  1. OTV traieste din conspiratii, se imbogateste din conspiratii si daca acestea nu exista, le inventeaza. Nu stiu cat de competent e Prigoana sa comenteaza evenimente de o asemenea amploare, dar cel putin a fost mai interesant decat serialul Elodia.

    Apreciază

  2. In primul rand filmul e facut prost, „amatorist” chiar. Apoi, desi are o oaresce seductie, de fapt sunt legate adevaruri cu lucruri greu de demonstrat-toate „indicii” ale diverselor conspiratii-de la religie pana la politica si banci. Cat despre Prigoana (recunosc ca aseara n-am stat sa vad filmul pe OTV)…putea sa lase un istoric sa explice mai mult.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s