Stiri la gramada, de la Jucu in America

Nokia plateste pentru terenul din Jucu (Cluj) o chirie de 40 de ori mai mica decat alte firme din zona: 0,0024 euro pe metru patrat. Contractul semnat cu Consiliul Judetean prevede o chirie de 14 de mii de euro pe luna, pentru 90 de hectare, scrie HotNews.

Greva la CFR, vineri. Sindicalistii si directorii de la CFR Calatori nu s-au inteles, asa ca trenurile nu vor circula vineri intre orele 7 si 13. Sindicatele au anuntat ca nu au primit „nicio promisiune” in legatura cu bugetele, relateaza Mediafax.

Filmul alegerilor din SUA. Au inceput oficial alegerile pentru Casa Alba, iar la sfarsitul zilei se va sti daca noul presedinte american este Barack Obama sau John McCain, titreaza Evenimentul zilei. In sondaje e favorit Obama.

Glorie pentru Internet: alegerile din America sunt ziua in care americanii stau lipiti de monitoare mai mult ca niciodata, scrie HitSearchLimited. Youtube, Twitter, Facebook, Google sau MSN sunt printre companiile care au incercat sa prinda momentul cu proiecte speciale.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s