Dusmanul poporului are un nume: Horia Roman Patapievici

Intai a fost Corneliu Vadim Tudor in plenul Parlamentului. Scena balconului, cu Vadim facandu-l albie de porci pe Patapievici, la prezentarea raportului comisiei prezidentiale de condamnare a comunismului. Apoi, prin august anul acesta, seful PRM l-a facut „bolnav psihic”, in contextul unei dezbateri privind cheltuielile ICR, a carui conducere o exercita H.R. Patapievici.

Tot anul asta, Patapievici a fost pus la colt de o campanie avand ca varfuri de lance partidul si trustul de presa al familiei Voiculescu, faimoasa afacere „Poneiul roz”. Nu demult, ICR-ului condus de Patapievici i s-a taiat drastic din buget: minus 40 la suta, reducere rar intalnita.

Ieri, a venit randul lui Patriciu sa-l ia la ochi pe Patapievici. „E psihopat, nu are niciun dram de minte”, ar fi afirmat Dinu Patriciu in legatura cu aceeasi disputa privind bugetul ICR. Patapievici n-a replicat.

Astea-s vorbele. Faptele pe scurt, in ultimii ani: Patapievici a sustinut raportul comisiei Tismaneanu-care blama comunismul si pe comunisti, a sprijinit o expozitie non-conformista (un act cultural totusi), a militat si militeaza pentru sustinerea financiara, de la buget, a unor proiecte culturale. Patapievici a fost numit la conducerea ICR de catre Traian Basescu si este un sustinator al presedintelui. Patapievici este si unul dintre editorialistii ziarului Evenimentul zilei.

Nici un moment lui Patapievici nu i s-a imputat o proasta gestionare a fondurilor, o deturnare a banilor sau o slaba administrare a institutului. Vina lui cea mare sta in faptul ca il sustine pe Basescu. Altfel spus, unii politicieni il imping cu spatele la zid pentru ca are alte optiuni decat ei. Grav delict de opinie, cu al sau autor, noul dusman al poporului: Horia Roman Patapievici.

Anunțuri

3 gânduri despre “Dusmanul poporului are un nume: Horia Roman Patapievici

 1. MANDAT DE ARESTARE PENTRU BASESCU LA NEW YORK  
  (Reducerea mandatului clanului Patapievici de la patru ani la zero)
  Astazi 12 Noiembrie publicatia New York Magazin a spart cenzura. Redactorul Culian , jurnalist al curajului si adevarului a publicat articolul „Morminte la Bucuresti, Menore la la New York”. El desvalue fapte noi, incendiare ,despre scandalul ICR ,New York: Expozitia antisemita nu a fost una romanaeasca, ci una araba. Mana care a desecrat menore manjind, cu sange cuvantul Fuck, este al arabului OMAR MARWAN AMBAKI.( romanii au fost doar decorul si diversiunea).. . 
  Acesta expozitie de si oficial a fost inchisa la 15 August, este deschisa si azi dupa trei luni de zile….probabil pana la intoarcerea presedintelui din Iran …. Rezultatul anchetei americane incepe sa-si faca loc in media americana….. Profanarea mormintelor este legata de desecrarea menorelor…Se profileaza un scandal international….. Culmea ironiei, face ca.Anti Defamation League cea mai puternica asociatie evreiasca , se se afle cu sediul, la doua minute de galeria ICR. Articolul descrie in amanunt, descinderea in noaptea de 29 octombrie a unei unitati speciale in Hate Crime, pentru a lua probe. Faptul ca presedintele Basescu deschide,sponsorizeaza si refuza sa inchida ,un eveniment extremist care promoveaza teroarea si si ura de rasa in mijlocul celui mai mare oras american, la doi pasi de sediul ONU,creiaza o situatue fara precedent. Aceasta provocare cere un raspuns pe masura . Baza penala o reprezinta „plangerea”adresata politiei, in care subsemnatul cer deschidera unei anchete si dezamorsarea unei bombe a terorismului ideologic islamic. Aceast document oficial impreuna cu probele adunate, pun bazele Mandatului de Arestare in U.S., a cetateanului roman Traian Basescu. Copia acestui document ,cu antetul politiei americane si numar de inregistrare sta la dispozitia celor interesati . Robert Horvath New York 14 noiembrie 2008 ( cititi nymagazin nr 593 )  
  P.S. Trebue mentionat si faptul ca mandatul de arestare ,va anula prelungirea mandatului acordat clanului Patapievici ,de la patru ani la zero.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s