La gramada: mogul in comertul online, si provincia iese din trafic.ro, top 5 filmulete de propaganda

Mogul in comertul online. O firma din imperiul Voiculescu a inregistrat o casa de comenzi pe Internet-Direct Home Delivery (edhd.ro). Site-ul e pe firma Benefica, parte a Grivco. E practic un supermarket pe Internet, fiindca de o casa de comenzi ca pe vremurile Crescent nu mai e nevoie. Arahide este, bomboane cubaneze este, banane este. Pentru internauti, e un experiment interesant si iata de ce: in septembrie site-ul a avut 1771 vizitatori, iar luna urmatoare nu mai putin de 29 de mii (absolut unici). Explicatia exploziei de vizitatori e in punctul de unde, dealtfel, am si plecat in aceasta mica plimbare pe net: reclama la TV, pe Antene, si pe Internet, tot la Antene.

Si provincia pleaca de pe trafic.ro. Migrare masiva de pe batranul trafic.ro spre SATI. E vorba de plecarea cu arme si bagaje a catorva trusturi de presa de la un sistem de masurare a traficului spre altul. Stirea e aici. Intamplator am dat peste un indiciu ca si un trust de presa locala se muta. Roportal, cumparat recent de austriecii de la Inform Media, a cerut stergerea din trafic.ro. Inform Media detine publicatii locale in saptre judete.

Top 5 propaganda. Plecand de la alegerea lui Obama (cu consecintele ei-adversarii politici vad un dezastru, oamenii lui Barack raiul pe pamant), ziaristii de la Esquire (SUA) au facut repede un top al celor mai mari „gogosi” de propaganda din anii 40-60. Filmuletele aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s