E stire, nu banc: Bulgaria si Romania ar vrea sa organizeze impreuna Euro 2020

O scrie un ziar bulgaresc, iar eu o iau din zbor si pe nemestecate: cica Bulgaria si Romania vor sa organizeze impreuna campionatul european de fotbal din 2020 (Euro 2020). Michel Platini, presedintele UEFA, ar fi fost informat de idee de catre seful federatiei de fotbal din Bulgaria.

De fapt, articolul „linkuit” e mai degraba o lunga-si indreaptatita jelanie, din care am inteles ca infrastructura ar fi o problema pentru organizarea in comun a turneului, intrucat doar un pod leaga cele doua tari. Al doilea se va construi, dar, scrie reporterul bulgar, trecut prin multe :), sa vedem cat va dura pana se face.

Apoi, scrie reporterul Kostadinov, bulgarii vor sa organizeze de zeci de ani jocurile olimpice de iarna, insa nu reusesc, fiindca n-au nici un plan. Genial!

Ar mai fi de adaugat-ar scrie o clona romaneasca a bulgarului, putem sa-i spunem reporterul Ionescu- ca Romania construieste cam zece kilometri de autostrada pe an, cifra echivalenta cu media anuala a presedintilor de cluburi, antrenori, fotbalisti, finantatori si arbitri inculpati pentru blat prin offshore-uri.

Apoi, si Romania a vrut sa organizeze o competitie mare-Euro 2012 (fotbal), insa a fost doar o idee, generoasa e adevarat, la care s-a renuntat repede insa, fiindca nu exista un plan.

Cu alte cuvinte, nici ca s-ar fi gasit unii mai potriviti-asa ca romanii cu bulgarii vor face, ca intotdeauna, o echipa perfecta.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s