„Ia Loganu’ tunat cu cristale Swarowski!”

Duminica dupa-amiaza, Romexpo, targul de carte Gaudeamus. „Jucati la tombola si castigati un Logan…cu cristale Swarowski!”. Ciulesti urechile, lipsea un cuvant: „Castigati un Logan TUNAT cu cristale Swarowski”, urla in difuzoare. Barbatul reia anuntul, o data la cateva minute. Treci pe langa coada la tombola. Nu se calca in picioare, dar nici nu bate vantul.

Dupa o tura lunga pe la standurile cu carti si o cafea la restaurantul Cupola, vocea din difuzoare iti iese din nou in „cale”. E tragerea la sorti, iar omul e din ce in ce mai agresiv. Ai vrea sa butonezi telecomanda. Vocea ii ia in primire pe candidatii la marele premiu. „Ia sa vedem ce avem aici, avem…avem…o fata mare!”. Accentueaza, dupa care explica-„o domnisoara!”. Revine la „fata mare” de cateva ori, de incepi sa te intrebi daca asa e el-incearca sa faca mai „sexy” tombola- sau pur si simplu a luat ceva la bord.

Greu de spus daca fata mare a castigat Loganul tunat cu cristale Swarowski. Daca nu, s-a ales doar cu ceva balci-un moment ca de iarmaroc la un targ de carte.

Anunțuri

2 gânduri despre “„Ia Loganu’ tunat cu cristale Swarowski!”

  1. 🙂 m-am uitat din mers, dar nu se vedeau. ma gandesc totusi ca asta era adevaratul Logan de 70 de mii de euro, nu cel cumparat de politie 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s