Candidatul la parlamentare a incercat de toate: de la nelipsitii mititei la reclama la multiplex si anunt la mica publicitate

Campania electorala a ajuns si in salile de cinema. Corina Dragotescu scrie in ImpactNews ca filmul de desene animate Madagascar 2 a inceput, sambata seara la Plaza, cu mesajul „PDL-Radu F. Alexandru va ureaza vizionare placuta”. Dragotescu apreciaza ca PDL si PSD au cele mai agresive campanii, desi PNL pluseaza la capitolul „panotaj”.

Momentul de la Plaza nu e insa o premiera. Si in campania pentru locale a fost difuzata publicitate electorala la Hollywood Multiplex. Pentru PNL, de exemplu.

Altfel, la rubrica inedit am putea incadra de exemplu chestia asta. Un candidat isi cauta „sponsori” prin mica publicitate din ziar.

Se incearca toate caile de pe lumea asta: dupa ce-l dai afara „pe usa” (nu accesezi bannerul de pe Internet), candidatul iti intra in casa pe „geam” (emisiunile platite de la TV). Iesi din casa, candidatul te pandeste de pe un mash mesh la colt de strada.

Extremele nu sunt insa astea. Un ziar le-a consemnat cu un intertitlu sugestiv: „De la mici la Internet”. Doar ca la prima vedere, pe Internet nu s-a dat lovitura. Mai sunt cateva zile.

Anunțuri

2 gânduri despre “Candidatul la parlamentare a incercat de toate: de la nelipsitii mititei la reclama la multiplex si anunt la mica publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s