Publicitate de 2 milioane de euro pentru absorbtia fondurilor UE de mediu

Doua milioane de euro este suma acordata, prin licitatie, de Ministerul Mediului pentru publicitatea si promovarea Programului Operational Sectorial de Mediu (POS Mediu). Licitatia a fost castigata de LDK Consultants Engineers and Planners SA (Grecia), Ars Advertising si Mercury 360 Communications (Romania).

Mai mult de jumatate din suma revine, potrivit e-licitatie.ro, agentiei romanesti Ars Advertising-1,1 milioane euro, in timp ce grecii iau 900 de mii de euro.

Pentru ce sunt banii: de la creare logo si slogan POS Mediu pana la spoturi TV si audio (creare si difuzare) si de la panouri publicitare la anunturi media, forumuri si caravane. Campania radio-TV va avea o durata de 4 luni.

Ars Advertising, care va lua grosul contractului, este o agentie de comunicare institutionala care a castigat in ultimii ani mai multe licitatii organizate de autoritati-MApN, AVAS, Agentia de Strategii Guvernamentale etc. Printre clientii agentiei din Ploiesti s-au mai numarat Petrom si Lukoil.

POS Mediu este mecanismul de acordare a fondurilor europene in domeniul protectiei mediului. E vorba de un total de 5,6 miliarde de euro ce vor fi acordate in intervalul 2007-2013.

ACTUALIZAT. Hotnews scrie despre subiect citand ca prima sursa a informatiei acest blog. Fair-play.

Anunțuri

Un gând despre “Publicitate de 2 milioane de euro pentru absorbtia fondurilor UE de mediu

 1. DAca citesti cu atentie POS mediu si te consulti cu primarii, vei vedea ca nu exista nici un ban disponibil pe POS mediu. Banii au fost toti alocati, proiectele sunt in pregatire, toate proiectele au obligatia de publicitate prinse deja in ele.

  Repet: nu exista nici un ban. Nici un euro nu va mai fi dat altor proiecte decat cele identificate si aflate dehja in pregatire, pana in 2013. Adica pentru urmatorii 5 ani, NIMENI nu mai poate depune proiecte. Nimeni nu mai poate depune proiecte. Campania contractata pur si simplu nu are auditoriu posibil. Nu are cui se adresa.

  Pe nimeni nu are cum sa intereseze campania aia, pentru ca nimeni nu poate depune proiecte. Sunt 2 milioane de euro aruncati, pur si simplu.

  Astept cu interes contractarea unei campanii pentru promovarea proeictelor europene in spatiul cosmic, in 3 loturi:a) Marte, b) Venus c) Luna.

  Sigur ca asta nu exclude sa dam vreo 5 milioane de euro pe o sonda spatiala care sa promoveze POS mediu cetatenilor din Casiopeea.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s