Sa votez cu un udemerist?

Nem tudom. Poate. Situatia e cam asa: in colegiul meu oferta cea mai decenta mi se pare a candidatului partidului minoritatii maghiare. Nu conteaza cine, nu conteaza unde, ci cum. Cum restul candidatilor nu mi s-au parut o solutie-si asta din prima-atunci am ajuns sa ma intreb daca ma voi duce la alegeri, duminica, pentru a stampila „votat” un candidat al UDMR. Poate.

Desi uninominalul a fost branduit cu „votezi omul, si nu partidul”, ce e de facut atunci cand niciunul dintre candidatii de sub nasul tau nu sunt tocmai ceea ce ai vota? In cazul asta situatia e cu atat mai stranie cu cat, timp de ani de zile, nu am auzit niciodata vorbindu-se maghiara-si deasemenea am intalnit foarte putine nume care rezonau spre maghiara, in zona mea.

Asta ma face sa ma gandesc mai ales ca electorul din cartierul meu nu va vota candidatul UDMR, de unde rezulta ca as alege calul gresit. Daca, prin absurd, omul castiga alegerile, atunci cum isi va reprezenta oare el, un etnic maghiar, alegatorii- o multime de Mitici din sudul Bucurestilor? Se vor regasi ei in faptele parlamentare ale reprezentantului UDMR? Nem tudom.

Anunțuri

2 gânduri despre “Sa votez cu un udemerist?

 1. MANEAUA A CUCERIT ROMANIA
  ( ZIUA ALEGERILOR )
  COMUNISMUL A INSEMNAT DISTRUGEREA MORALA SI FIZICA A CLASEI DE MIJLOC.( VALORILE JOS. PLEAVA SUS.) REVOLUTIA A DESAVARSIT ACEASTA ACTIUNE. SECURITATEA, LUMEA INTERLOPA,SI CLANURILA TIGANESTI, AU PRELUAT ROMANIA. TRIUNGHIUL (VADIM,BASESCU,GIGI) REPREZINTA MAHALAUA ,ADICA SCURSURA TARII. ACEASTA CLASA POLITICA A LUMPENILOR TREBUE ARUNCATA NU LA LADA DE GUNOI A ISTORIEI, CI DIRECT, LA LADA DE GUNOI. IMAGINEA TARII ESTE SUB PAMANT, LUMEA NE ARATE CU DEGETUL. A INCEPUT SA MIROSE URAT. CONCLUZIE. ADUCETI INAPOI MULT HULITUL REGIM AL BURGHEZO-MOSIERESC. SUB REGIMUL „DOMNILOR” VA FI MAI BINE.
  Robert Horvath New York 30 Noiembrie
  P.S Doamne fereste sa credeti ca voi vota pentru Geoana.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s