„Solutia imorala” 2

Ianuarie 2005, Traian Basescu: „Acum nu sintem intr-o situatie de criza, ea nu trebuie provocata atit timp cat Guvernul poate sa-si atinga obiectivele, dar, personal, sint un adept al unor anticipate imediate, pentru a scapa de o solutie imorala care se numeste PUR”.

Decembrie 2008, dupa alegeri. PDL, partidul lui Basescu, are o treime din voturi, deci are nevoie de aliat(i) pentru a guverna. „Solutia imorala” din 2004-2005, PUR (transformat in PC), e parte a aliantei PSD-PC, care are tot o treime din voturi. O cincime din voturi s-au dus la PNL, care, intre timp, s-a transformat si el intr-un fel de „solutie imorala”.

Asta nu pare a-i impiedica pe cei din PDL sa se declare deschisi pentru orice alianta guvernamentala. E din nou vremea „solutiei imorale”, dar ramane sa vedem cat din istoria asta se va repeta. Si daca Basescu va mai iesi cu mitraliera imediat ce a batut palma.

Anunțuri

2 gânduri despre “„Solutia imorala” 2

  1. nu vreau sa fiu ironic, dar-si aici sar de la noi la altii- in afara de discursul lui mc cain dupa pierderea alegerilor in fata lui obama, am mai vazut vreun gest de demnitate pe undeva, prin politica, in ultimii ani?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s