EVZ ii da lui Basescu cu arhiva in cap

Basescu are zilele astea cea mai proasta presa din viata lui. EVZ a publicat azi, pe Internet, in facsimil, pagini din anul 2004 cand „fenomenul Basescu” invingea sistemul, iar sloganul era „Ole, ole, PSD nu mai e”. Articolul de azi, scurt dar bine ilustrat, pare sfarsitul mariajului dintre Basescu si EVZ, ziar cunoscut in ultimii ani ca „oficiosul” sau „bulina portocalie”. Se fac patru ani de cand Traian Basescu bea sampania victoriei la prezidentiale tocmai in redactia EVZ.

base

Daca paginile in facsimil apareau doar pe un blog, nu era mare lucru. Insa publicarea lor in EVZ arata ca ziaristii sunt dezamagiti. Putem paria ca dezamagirea e si a unei bune parti a cititorilor ziarului.

Cand Basescu s-a urcat baut la volan dupa ce a petrecut cu Gigi Becali, a fost una. Cand a mintit la referendum, mai treaca-mearga. Toate derapajele presedintelui au avut insa o limita. Ea se numeste o alianta cu PSD-PC, greu de digerat pentru un ziar care a fost multa vreme un adevarat partid de opozitie, in timpul guvernarii PSD.

Pana la urma, tot raul spre bine. Decizia lui Basescu de a gira un guvern cu PSD e o buna ocazie pentru EVZ si poate si alte redactii sa-si inmormanteze simpatiile politice si sa isi serveasca numai cititorii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s