Maretele realizari ale lui Piedone, acum in „Gazeta lu’ Piedone”

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, si-a tras gazeta. „Gazeta lu’ Piedone”. Se distribuie gratuit pe strada, are 8 pagini, in caseta apare ca director Viorel Sima, iar ca editor Asociatia Clubul Sportiv Siciliana.

E denumita „buletin informativ pentru cetatenii sectorului 4”, dar contine, de exemplu, pe langa caricatura cu Piedone-Mos Craciun, nu mai putin de 6 fotografii cu primarul.

La interior avem: interviu cu Piedone, mesaj catre cetateni al lui Piedone, Piedone acasa la Mos Craciun, Piedone primind oameni in audienta, „Scrie-i lui Piedone”.

Citat din Plugusorul de pe ultima pagina: „Noi nu va taxam, flacai,/Ca suntem mereu cu voi/Suntem ai lui Piedone/Care stie doar sa dea/Sa va faca viata bezea”.

Anunțuri

2 gânduri despre “Maretele realizari ale lui Piedone, acum in „Gazeta lu’ Piedone”

  1. Si-a tras gazeta cand si-a dorit alegatori. V-ati uitat la ultima acualizare? Eeeeeeeee, de-ar disparea sectoarele …….dar de s-ar confisca averile ilicite heheheeeeee

    Apreciază

  2. Tocmai am citit un articol in Gazeta lui Piedone despre asfaltarea completa a inca doua strazi Str. Odei si Str.Postalionului,o parte din articol este adevarat pentru ca prima dintre strazi adica Odei este asfaltata complet DAR cu Postalionului cum ramane?S’au apucat au pus borduri,au facut trotuare,au pus stalpi de iluminat dar strada este inca jalnica,s’a turnat un strat subtire de griblura,nu bitum,si nici aia nu a fost nivelata cum trebuie,plus ca jumatate din ea a ramas cu un pic de pietris peste pamant si tuburile te la canalizare sunt lasate jumatate afara… De ce le place sa minta oamenii care la’u votat,care au avut incredere ca o sa faca ceva bun pentru toti,nu numai parculete si palmieri la Brancoveanu ! Terminati ce incepeti,apropos am uitat sa specific,ca inceperea asfaltarii strazilor s’a efectuat exact in perioada inceperii campaniei de vot,acum ca s’a vazut tot acolo cu sacii in caruta ne’a lasat balta…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s