Jacuzzi-ul cu PSD il lasa pe Basescu fara bai de multime

De Revelion, Traian Basescu a fost „ascuns” de serviciile secrete tocmai la Brasov. Asa sustine Cristian Oprea, intr-un articol publicat in Cotidianul. Ideea principala: seful statului a fost informat de specialistii in securitate ca ostilitatea bucurestenilor e in crestere, din cauza pactului cu PSD, deci n-ar fi bine sa apara la un show in Capitala.

Cat timp serviciile lui Basescu nu sunt institute de sondare a opiniei publice, e greu de spus daca, in perspectiva alegerilor de anul asta, marinarul a pierdut Capitala. E greu de spus si daca unii bucuresteni ar fi aruncat cu petarde si sticle de sampanie spre Basescu.

E usor de intuit insa ca presedintele n-ar mai fi avut parte de o baie de multime, ci de un cor de fluieraturi. La o ora de maxima audienta, ar fi dat foarte prost la televizor.

Asa ca de acum incolo vom avea un Basescu mult mai precaut si chiar ferindu-se de asa ceva. Cat timp, nu stim. Daca se va prelungi, atunci Basescu fara bai de multime va fi mai putin Basescu, egal mai putine voturi.

Anunțuri

Un gând despre “Jacuzzi-ul cu PSD il lasa pe Basescu fara bai de multime

  1. Cum nu am avut internet si mobil pe unde am umblat…iti transmit cu intarziere toate gandurile bune pentru noul an. Sa fie asa cum iti doresti ! Si sa te mai si surprinda din cand in cand, tot cu lucruri bune, evident!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s