Campanie media de 1 milion de euro pentru imaginea romilor

Licitatie de 1 milion de euro adjudecata pentru imbunatatirea imaginii romilor. Castigator: LDK Consultants Engineering and Planners (firma-mama din Grecia plus filiala din Romania).

Contractul (total: 998.115 euro plus TVA) atribuit de Ministerul Economiei si Finantelor, se refera la componenta „Campania publica de informare si constientizare” a strategiei nationale privind situatia romilor.

Scopul contractului consta in promovarea unei campanii publice de informare si constientizare ce urmareste imbunatatirea imaginii romilor prin promovarea incluziunii sociale la nivel local, regional si national, utilizand toate canalele media adecvate pentru grupurile tinta.

Sursa: e-licitatie.ro

Anunțuri

8 gânduri despre “Campanie media de 1 milion de euro pentru imaginea romilor

 1. Ehehe. Sa nu crezi în greci nici când fac daruri:-)

  Milionul asta se va întrupa într-un clip lacrimogen si gata campania. Solutia este asimilarea prin egalizare: un român=un rom=un om. Oamenii sunt- ar trebui sa fie- egali în fata domnului de la fortele de munca, în fata doamnei educatoare, în fata doctorului de tzara. E adevarat, însa, ca transhumanta cu satra ar trebui sa existe ca o lectie de istorie si geografie, ca adunatul de sticle si fiare vechi ar trebui sa se petreaca la niste centre speciale (oare câti romi au cerut ajutoare de la vreo organizatie sa deschida un astfel de centru?), e adevarat ca transportul pe 4 roti trebuie sa înlocuiasca deplasarea cu ‘utilaje’ cu tractiune balegoase. Si cel mai adevarat ca românul trebuie sa umble la mentalitate!
  Campania asta care „utilizeaza toate canalele media adecvate” e doar o metafora întru îmbogatirea oamenilor deja bogati. Din banii astia ar putea sa scoata si o carte „Integrarea for dummies” 😀

  Apreciază

 2. Puschea: in contextul asta, campaniile astea platite de stat sunt si mana cereasca pentru presa, care sufera in perioada asta. Nu mai intra publicitate in ziare si la TV, asa ca anul asta mai mult ca oricand, publicitatea de stat o sa fie foarte vanata. Parerea mea 🙂

  Apreciază

 3. Astept cu nerabdare ca romii astia care sint de fapt tigani sa se integreze in societatea romaneasca .Sa se spele , sa stea la rind la magazin , sa vorbeasca civilizat si pe un ton moderat , sa nu mai scuipe pe strada , sa vorbeasca romaneste in institutii si in magazine , sa invete sa munceasca nu sa faca specula la colt de strada cu telefoane mobile , aur , valuta …. Minoritatile etnice in Romania au dreptul sa se supuna legilor statului . In rest daca nu le convine sa se duca acolo de unde provin stramosii lor , sau unde cred ei ca le este mai bine …. Toleranta zero fata de mojicie , lipsa de educatie , bun simt si morala crestina ca altfel ni se urca neterminatii in cap si nu mai scapam de ei .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s