Linia „Ce te doare”

Si-nca una: romanii au incins „hotline”-ul Ministerului Sanatatii imediat ce au aflat de ideea ministrului „Ferrari”, asa ca oamenii ministerului au spus ca nu mai fac fata. Solutia: ca sa mai „decongestioneze traficul” pun la dispozitie si o adresa de e-mail, pe langa linia verde.

Numarul de telefon si adresa de e-mail sunt aici.Am aflat ca toata campania are si un nume: „Ce te doare”. Si ca nu e numai un „OPC” al pacientilor, ci si al medicilor.

Cei din urma s-au simtit linsati zilele astea si -ma pun in pielea celor care n-au gresit cu nimic-e frustrant sa fii pus in aceeasi oala cu cei de la Slatina.

Anunțuri

3 gânduri despre “Linia „Ce te doare”

  1. Chiar daca personal n-au gresit cu nimic, au gresit cand i-au acoperit pe ceilalti prin tacerea lor. Daca un coleg de-al tau fura din firma si tu stii asta, dar nu spui nimic, crezi ca esti mai breaz? Asta e mentalitatea romaneasca, treaba lor ce fac altii, daca eu imi vad de ale mele inseamna ca sunt ok!

    Apreciază

  2. Da, da, da. Ai dreptate. Mi s-a intamplat sa incerc sa misc lucrurile spre binele firmei unde lucram si sa fiu pus la colt pentru asta. Li s-a intamplat si altora. Ce faci in situatia asta? Te lupti cu morile de vant?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s