Tabloul pestrit al celor mai influenti oameni din media

Tablou pestrit al celor mai influenti oameni din media- pictat cu pete consistente de petrol, rosul capitalismului de anii 90, „ingineri financiari” de tranzitie, tabloizi si mondeni, oameni de afaceri orientali si manageri occidentali de multinationale in cautarea euro-succesului la portile Balcanilor. Topul Dailybusiness al celor mai influenti 25 de oameni din media il are in frunte pe Adrian Sarbu.

Nicio surpriza, si nici in ceea ce-i priveste pe urmatorii clasati.

In urma mogulilor, cateva nume mai rar rostite, de la Radu Budeanu (Can Can) la Joseph Kogler, seful Inform Media. Desi n-are reprezentant in Romania, Google are milioane de utilizatori ale site-ului Youtube, si cu ocazia asta si locul 17 in top. Inchid topul Valeriu Lazarov si Bogdan Popovici, fondator Media On.

Mihai Musatoiu, redactor-sef DailyBusiness, scrie ca, la fel ca si in cazul altor industrii, in Romania a fost nevoie de ani de zile pentru ca proprietarii unor mari ziare sau televiziuni sa iasa la lumina. Chiar si asa, adauga el, a fost mult de sapat pentru a documenta, cat mai aproape de adevar, clasamentul influentei in media.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s