Ziarul Adevarul despre EVZ: Credeti ca asa ceva se face?

Zi apasatoare la Evenimentul zilei-concedieri in masa. Imi pare rau ca s-a ajuns pana acolo. Sunt vinovati si vinovati si poate criza economica e doar pretextul.

La EVZ s-au schimbat doua garnituri in cativa ani. S-au facut greseli peste greseli si de catre una dintre echipe, si de catre cealalta. Nu intru in amanunte, fiindca stiu doar o parte din poveste. Atmosfera de inmormantare din redactia EVZ a fost pretextul unui articol amplu din Adevarul, cu detalii de story si accente analitice. Subiectul: esecurile Ringier.

Dincolo de motivatiile catorva ziaristi (si nu numai) din conducerea Adevarul, fosti la EVZ (&Ringier), hai sa ne punem o intrebare: oare cititorii Adevarul sunt interesati de subiect, de bucataria interna a unui ziar/trust concurent? Apoi, asa ceva se face? Unde pe lumea asta ati mai auzit de asa ceva? Eu n-am auzit. Mi se pare un gest gratuit.

UPDATE. Chinezu comenteaza gestul celor de la Adevarul, spunand ca, da, e un subiect de presa criza de la Ringier. De acord, dar nu cred ca e de facut festival.  Am explicat mai sus de ce.

Anunțuri

2 gânduri despre “Ziarul Adevarul despre EVZ: Credeti ca asa ceva se face?

  1. Nu ar fi fost incorect sa publice stire despre cum afecteaza criza o companie straina care traieste doar din presa, dar pentru povesti ar fi putut sa citeze scurt, fara sa intre in amanunte. Problema de fond a articolul mi s-a parut graficul in care este prezentata scaderea vanzarilor. Pai, declinul a inceput din 2006 pana-n 2008, iar in aceasta perioada actualii sefi de la Adevarul conduceau Evz. So…s-au faultat singurei 🙂 .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s