Apartamentul de 10 mii de euro: cum te pacaleste un titlu „abil”. Rezolvat in final

Un titlu care starneste a starnit in EVZ: „Apartament de 10 mii de euro in Mamaia”. Te uiti si te minunezi, iti suni prietenii, rudele si matusa bogata din America sa faci rost de cash. Mai bine mai citeste o data. Cheia e o expresie strecurata in paragraful doi al stirii: „time sharing”.

Asta inseamna ca nu esti proprietar, ci beneficiezi de apartament o anumita perioada din an. Esti proprietar part time. Nu stiu cat o fi in cazul asta, e de intrebat: doua saptamani, o luna? Cativa cititori ai EVZ s-au prins, insa altii nu-vise placute!

UPDATE. EVZ a rezolvat cu titlul: „Apartamente în time sharing la 10.500 de euro în Mamaia”.

Anunțuri

Un gând despre “Apartamentul de 10 mii de euro: cum te pacaleste un titlu „abil”. Rezolvat in final

  1. un nene de la targul imobiliar zicea ca dai 10.500 de euro plus TVA, deci 12.495 de euro de fapt, ca sa „cumperi” un astfel de apartament pe o perioada de 10 ani. deci, te costa 1.250 de euro pe an. mai platesti pe langa asta si intretinere (asta nu a mai zis nenea ca nu dadea bine la fraieri) si ajungi la peste 1300 de euro pe an. daca nu ma insel, nenea zicea ca timpul cumparat la pretul asta e de 10 zile pe an, situatie in care ajungi practic sa inchiriezi un ap. de 2 camere cu aprox. 130 de euro pe zi. fara alte facilitati. sau, si mai bine spus, inchirirezi apartamentul cu 12.500 de euro timp de 3 luni :)) in banii astia te duci oriunde in lume la hotel de 4-5 stele si cu o gramada de chestii incluse in pret. ce tupeu de nesimtiti!!
    in centrul bucurestiului inchiriezi ap. cu 20-30 de euro pe zi .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s