Culisele intalnirii Boc-CRP: cum vor fi ajutati jurnalistii sa depaseasca criza

Guvernul Boc a decis, impreuna cu cativa sponsori, sa sustina acordarea unor stimulente ziaristilor considerati „exponentiali” pentru viata democratica din Romania. Ei vor fi premiati pe categorii, iar fiecare castigator va fi recompensat cu cate 1500 de euro, au declarat surse apropiate Clubului Roman de Presa. Aceasta masura face parte din pachetul de sprijinire a presei romanesti, discutat de premierul Emil Boc cu membrii CRP.

Printre cei premiati se vor afla, conform unor surse apropiate CRP, Andrei Badin, la categoria „Caraghiosul”. La sectiunea „Nasu’ reloaded”, favorit e S.R. Stanescu.  Robert Turcescu are toate sansele la categoria „Vot in slapi”, pentru ideea de a decala alegerile prezidentiale. Adrian Ursu e in pole-position la sectiunea „Ne-am saturat de Basescu”, iar Grigore Cartianu si Laurentiu Ciocazanu la categoria „Toti oamenii petrolistului”. Premiul pentru sectiunea „Omul nostru de la Cotroceni” va fi impartit de cativa ziaristi, ale caror nume nu se stiu, de la Evenimentul zilei si de la Hotnews.

Premiul special „Domnul mogul care mareste salariile in plina criza” va fi acordat omului care  a adunat in  jurul lui crema presei romanesti, S.O. Vantu, pentru a-l ajuta sa treaca mai usor peste dificultatile financiare generate de decizia, luata in secret de a returna banii pagubitilor de la FNI. Surse apropiate mogulului sustin ca „Vantu nu vrea sa anunte nimic despre FNI, ca sa nu-si strice reputatia”.

Jumatate din bani vor veni de la buget, iar restul de la sponsori. Sponsorii principali ai premiilor sunt omul de afaceri Gabriel „Puiu” Popoviciu, notarul Ioana Basescu si salariatii serviciului secret al Ministerului de Interne, „Doi s’un sfert”, care au facut colecta pentru a sustine a patra putere in stat.

Presedintele CRP, Indira Crasnea, a refuzat orice comentariu.

Anunțuri

4 gânduri despre “Culisele intalnirii Boc-CRP: cum vor fi ajutati jurnalistii sa depaseasca criza

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s